Magyaros hússaláta

Elkészítés módja
1. A kétféle szalámit meg a sertéssültet vékonyan fölszeleteljük – a sültet a rostjaira merőlegesen kell szeletelni, különben rágós lesz! –, majd vékony csíkokra metéljük, ahogyan a leveleire bontott, megmosott és leszárogatott salátát, a főtt tojást és a burgonyát is. Az almát kicsumázzuk, és az uborkával együtt szintén csíkokra vágjuk.
2. A majonézt kissé megsózzuk, megborsozzuk, a mustárral, a porcukorral és a citromlével kellemesen pikánsra ízesítjük, végül az előkészített hozzávalókat beleforgatjuk.
Magyaros hússaláta recepthez fűződő történet, jótanács
Csípős Piros Arannyal is ízesíthetjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.