Magyaros göngyölt csirkecombfilé

Elkészítés módja
1. A csirkecombokat lebőrözzük.
2. Óvatosan eltávolítjuk a csontot, hogy a hús egyben maradjon.
3. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk.
4. A combfilét két nejlonzacskó között óvatosan kiklopfoljuk.
5. A húst sózzuk, szárnyas fűszerrel megszórjuk.
6. A paprikákat szeletekre, a kolbászt karikákra vágjuk.
7. A hús egyik oldalára rakunk egy-egy szelet sajtot, 3-4 karika kolbászt és 1-2 szelet paprikát.
8. A hús másik oldalát ráhajtjuk, majd szorosan alufóliába csavarjuk.
9. A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük és közepes lángon kb. 45-50 perc alatt megsütjük.
10. Köretnek friss salátát készítünk hozzá.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.