Mágnás diós pite

Elkészítés módja
1. A hozzávalókból tésztát gyúrok amit vékonyra kinyújtok.
2. A töltelékhez, a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verem, hozzáreszelem a citromhéjat, a darált dióval összekeverem és ezt a diós krémet teszem a tésztára.
3. Amikor kész vagyok, egy 24x22 cm-es sütőpapiros tepsibe teszem a begyúrt tészta 2/3-át, majd baracklekvárral vékonyan megkenem, a diós masszát rákenem, és az 1/3-adnyi tésztarészből csíkokat készítek a diós habra.
4. Tojással lekenem és aranyló sárgára sütöm 180 fokon.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.