Keksztekercs rumos-kókuszos krémmel
Elkészítés módja
1. A kekszet ledarálni, majd hozzáadni a cukrot, a darált diót, a kakaót és jól összekeverni.
2. Ezután hozzáönteni a rumot (v. ízlés szerint rumaromát) és a kávé egy részét.
3. Elkezdeni összegyúrni és a maradék kávét csak apránként adagolni hozzá, nehogy túl lágy legyen a tészta. (Lehet nem kell bele az összes kávé.)
4. Egy nagyobb sütőpapírt leteríteni, majd jól megszórni kókuszreszelékkel.
5. Ráhelyezni a tésztát, majd kb. fél cm vastagra kinyújtani.
6. A margarint jól kikeverni a cukorral, a kókuszreszelékkel és az ízlés szerinti rumaromával.
7. Óvatosan rákenni a krémet a kinyújtott kekszre, majd a papír segítségével feltekerni.
8. Tálcára helyezni, majd betenni a hűtőbe egy-két órácskára.
9. Ezalatt az ízek összeérnek és könnyen szeletelhető lesz a tekercs.
Keksztekercs rumos-kókuszos krémmel recepthez fűződő történet, jótanács
Tálalás előtt ízlés szerint felszeletelni.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.