Holland szelet

Elkészítés módja
1. A tésztához valókat összegyúrjuk és négy lapot sütünk belőle. 6 dl tejjel, 6-7 evőkanál liszttel, 1 evőkanál kristálycukorral főzött krémet készítünk. 25 dkg porcukrot és 25 dkg margarint kikeverünk, majd a két krémet összekeverjük és kétfelé vesszük, egyikbe kakaóport, a másikba 2 csomag vaníliás cukrot teszünk.
2. A töltés menete: mézes lap – kakaós krém – mézes lap – baracklekvár – mézes lap – fehér krém – mézes lap – máz.
3. A mázhoz a margarint, a porcukrot, a tejet, és a főzés nélküli puncspudingport gőz felett addig keverjük, amíg el nem kezd sűrűsödni, majd melegen a tészta tetejére simítjuk.
4. Másnap szeleteljük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.