Házi disznótoros krumpliágyon

Elkészítés módja
1. Egy tepsit kikenünk zsírral, majd belerakjuk a hurkákat és a kolbászt.
2. A burgonyát és a hagymát meghámozzuk, majd a burgonyát vastagabb karikákra, a hagymát pedig nagyobb kockákra vágjuk. A kolbászt a hurka közé rakjuk.
3. Megszórjuk a tetejét majoránnával, sóval és borssal.
4. 180 fokon előmelegített sütőbe toljuk 30-40 percre, amíg szép piros, ropogósra nem sül.
5. Ezek után kiszedjük a tepsiből és egy pecsenyés tálra rakjuk.
6. Házi savanyúságot és puha kenyeret kínálunk hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.