Harcsafilé roston, fokhagymás paradicsomraguval
Elkészítés módja
1. A harcsaszeleteket besózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és forró olajon megsütjük.
2. Tálra szedjük, majd a maradék olajon a megtisztított és vékony szeletekre vágott fokhagymát, a kockákra darabolt paradicsomot, meg a fölaprított petrezselymet megfuttatjuk, kissé megsózzuk.
3. A sült halat a raguval leöntve tálaljuk, köretnek pedig főtt rizst kínálunk hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.