Harcsafilé roston, fokhagymás paradicsomraguval

Harcsafilé roston, fokhagymás paradicsomraguval recept
Hozzávalók
•  4 szelet harcsafilé
• 
•  2-3 evőkanál liszt
•  1 dl olaj
•  4-5 gerezd fokhagyma
•  4 paradicsom
•  1 csokor petrezselyem

Elkészítés módja

1. A harcsaszeleteket besózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és forró olajon megsütjük.

2. Tálra szedjük, majd a maradék olajon a megtisztított és vékony szeletekre vágott fokhagymát, a kockákra darabolt paradicsomot, meg a fölaprított petrezselymet megfuttatjuk, kissé megsózzuk.

3. A sült halat a raguval leöntve tálaljuk, köretnek pedig főtt rizst kínálunk hozzá.

A leírásban szereplő Harcsafilé roston, fokhagymás paradicsomraguval recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.