Gombával töltött padlizsán
Elkészítés módja
1. A padlizsánokat félbevágjuk, a belsejüket kikaparjuk.
2. A padlizsáncsónakokat bekenjük olívaolajjal, megszórjuk zsemlemorzsával, majd a 200 fokra beállított sütőbe tesszük 10 percre.
3. Ez idő alatt kevés olajon megpirítjuk a fokhagymát és az apróra vágott gombát.
4. Hozzáadjuk a felkockázott (kivájt) padlizsánbelsőt, a felszeletelt paradicsomokat és pár percig pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, valamint megszórjuk a fűszerekkel és 1 evőkanál ketchuppel ízesítjük.
5. Amikor a zöldségek félkész állapotban vannak, a masszát az elősütött padlizsánokba kanalazzuk, majd a tetejükre daraboljuk a feta sajtot.
6. Végül 200 fokos sütőben, 15 perc alatt készre sütjük.
Gombával töltött padlizsán recepthez fűződő történet, jótanács
A fahéjtól nagyon finom íze lesz, úgyhogy ne hagyjuk ki!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.