Gombás sertéspörkölt

Elkészítés módja
1. Az olajat az apróra vágott hagymával felteszem a tűzre.
2. Üvegesre párolom, majd hozzáadom a pirospaprikát és a kockákra vágott, megmosott húst.
3. Kicsit resztelem, majd felöntöm egy kevés vízzel, sózom, borsozom, és beleaprítom a tv paprikát és a paradicsomot.
4. Fedővel letakarom és puhára főzöm a húst, ekkor hozzáadom a megpucolt és összevágott gombát.Kb. még 10 percig főzöm együtt a hússal és utána rizskörettel tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.