Friss kaporszósz natúrszelettel

Elkészítés módja
1. A kaprot apróra felaprítjuk, kevés olajon megfuttatjuk és leöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje. Sózzuk és ízesítjük cukorral.
2. Lassú tűzön rövid ideig főzzük, majd behabarjuk. A tejfölt kikavarjuk kevés vízzel és a keményítővel, majd a forrásban lévő kaporra öntjük és összekeverjük.
3. Ha újra felforr, elkészült a kapor szósz. Azért, hogy pikáns legyen ecettel ízesítjük.
4. Amíg fő a kapor addig a húst kilapítjuk, sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk és kevés forró olajban szép piros ropogósra sütjük. Együtt tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.