Fanta szelet

Elkészítés módja
1. A tojássárgát habosra keverjük a porcukorral. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a kakaót, majd az olajat is. Végül óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérje keményre felvert habját, és sütőpapírral kibélelt, közepes méretű tepsibe simítjuk.
2. Előmelegített sütőben 180°C-on készre sütjük.
3. A krémhez valókat alaposan kikeverjük, majd a kihűlt piskótára simítjuk, és hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a mázat. A mázat ugyanúgy készítjük el, mintha pudingot főznénk, csak most nem tejjel készül. Egy szép átlátszó narancssárga krémet kapunk, melyet egy kicsi hűlni hagyunk.
4. Ha langyosra hűlt, a túrós krémre simítjuk és 2 órára hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat! :)
Köszönöm manócska! :) Család egyik nagy kedvence! :)
Nagyon guszta:)