Eperlekváros linzer

Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és két cipóra osztjuk.
2. Folpackba csomagolva 1 órára a hűtőbe tesszük.
3. Az első cipót 4 mm vastagra kinyújtjuk, cakkos szélű szaggatóval kiszúrjuk és 180 fokon, kb. 7-8 perc alatt megsütjük.
4. A másik cipóval is így járunk el és a kiszaggatott darabok közepét egy gyűszűvel, vagy kisebb formával kiszúrjuk.
5. A tetejét tojásfehérjével lekenjük, darált diót szórunk rá és megsütjük 180 fokon.
6. Amikor kihűlt, két különböző darabot lekvárral összeragasztunk és porcukorral megszórunk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.