Diós-szőlős vaníliahab
Elkészítés módja
1. A pudingport és a habport a tasakon található előírás szerint elkészítjük. A kihűlt, de még langyos pudingport a tejszínhab felével lazán összekeverjük.
2. A szőlőt megmossuk, leszemezzük, félbevágjuk magját kivágjuk. A diót durvára vágjuk. A szőlőt 4 kehely aljára szórjuk, a vanília habot a tetejükre kanalazzuk, majd a tejszínhabot a krémre simítjuk.
3. A csokoládét vízgőzön megolvasztjuk, majd a kelyhek szélére locsoljuk. Tetejét a dióval megszórjuk, tejszínhabbal is díszíthetjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.