Diós piskótatekercs rumos-csokoládés krémmel

Elkészítés módja
1. A tojásokat a cukorral habosra kevertem, hozzáadtam a vizet, a citromlevet, majd a sütőporral elkevert diós, lisztes keveréket és 180 fokra előmelegített sütőben megsütöttem.
2. A kisült tésztát egy porcukorral meghintett nagy konyharuhára borítottam, a sütőpapírt lehúztam róla, feltekertem és a konyharuhában hagytam kihűlni.
3. A tejet a cukorral, pudingporral kikevertem, felfőztem és a csokoládét hozzákevertem. Hagytam kihűlni, majd a rumaromával, vajjal habosra kikevertem.
4. A tekercset kibontottam a konyharuhából, kiterítettem és a krémmel megkentem, végül ismét feltekertem.
5. A csokoládét a vajjal, rumaromával gőz felett felolvasztottam és a süteménytekercset bevontam vele.
6. Hűtőbe tettem dermedni és egy óra múlva felszeleteltem.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.