Diós medvehagyma pesto

Elkészítés módja
1. A medvehagymát alaposan megmossuk és felaprítjuk (szára is nyugodtan mehet bele, semmi ne vesszen kárba).
2. A diót egy száraz serpenyőben pirítsuk le kb. 5-7 perc alatt.
3. Ezután tegyük egy késes aprítóba a felaprított medvehagymával együtt, adjuk hozzá a fűszereket (só, bors, majoránna) és a sajtot.
4. Aprítsuk 1-2 perc alatt közepesen durvára.
5. Ezután öntsük hozzá az olívaolajt és további 1-2 perc alatt pépesítsük.
6. Rakjuk steril (kifőzött) üvegbe (nekem ez a mennyiség, egy pici 2,5 dl-es üvegcsét töltött meg) és zárjuk le.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.