Diós-lekváros piskótatekercs (liszt nélkül)

Elkészítés módja
1. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk az eritritet is és tovább verjük robotgép segítségével. Ezt követően a sárgáját is hozzáforgatjuk, végül a darált diót is belekanalazzuk és homogénné keverjük.
2. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe terítjük, és 180 fokos sütőben 8-10 perc alatt készre sütjük. (Ne süssük túl!) Félretesszük, amíg kihűl.
3. Ezután megkenjük a lekvárral és óvatosan feltekerjük.
Diós-lekváros piskótatekercs (liszt nélkül) recepthez fűződő történet, jótanács
Dió helyett lehet kókusszal vagy mákkal is készíteni.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.