Darált hússal töltött burgonya

Darált hússal töltött burgonya recept
Hozzávalók
•  1 kg nagyobb szemű burgonya
•  50 dkg darált hús
•  1 kis fej vöröshagyma
• 
•  bors
•  ételízesítő
•  1 pohár tejföl
•  15-20 dkg sajt
•  kevés étolaj

Elkészítés módja

1. A burgonyákat megpucoljuk, egészben megfőzzük, sót és kevés ételízesítőt teszünk bele.

2. A darált húst pörköltnek elkészítjük.

3. A burgonyákat félbevágjuk, közepét kikaparjuk, majd egy hőálló tálba fektetjük őket amit kikenünk olajjal.

4. Belekanalazzuk a darált húst a burgonyákba, tetejére kanál segítségével tejfölt teszünk, végül reszelt sajttal megszórjuk.

5. Előmelegített sütőben, kb. 30 perc alatt készre sütjük.

A leírásban szereplő Darált hússal töltött burgonya recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.