Csokoládékrémes-málnás piskótatekercs

Elkészítés módja
1. A tojásokat szétválasztom, a fehérjét felverem a cukorral. Hozzáadom a sárgáját és rászitálom a lisztet. Óvatosan elkeverem, hogy a felvert hab ne törjön össze. Egy sütőpapírral kibélelt lapos tepsire öntöm és egyenletesen eloszlatom a tésztát. 180°C-ra előmelegített sütőben 20 percig sütöm.
2. A még forró piskótáról lehúzom a sütőpapírt és egy tiszta konyharuha segítségével feltekerem. Így hagyom kihűlni.
3. A tejszínt felverem a habfixálóval, és a porcukorral, majd óvatosan hozzákeverem a mascarponét. A csokoládét felolvasztom a vajjal mikróban, vagy vízgőz felett. Az előzőekhez keverem, amint kissé kihűlt.
4. A piskótát kitekerem, megkenem a lekvárral, utána a krémmel és visszatekerem. A külsejét is bevonom a krémmel és málnaszemekkel, és csokoládéforgáccsal díszítem. Hűtőbe pihentetem legalább 1 órát.
Örülök, hogy tetszik!!! :)
Nagyon guszta!