Csőben sült, sajtos csirkemellsonka

Elkészítés módja
1. Az apróra vágott sonkát a fűszerekkel olajon jól összesütjük.
2. A kenyeret, a tojást, a lereszelt trappista sajtot, az apróra vágott zöldhagymaszárat, a kukoricát és a sonkát alaposan összekeverjük.
3. Kiolajozunk egy magas falú sütőformát, és kibéleljük zsírpapírral.
4. A szeletelt sonkával kirakjuk az alját, az oldalát és a tetejére is hagyunk belőle. Beleöntjük a masszát, és a tetejét befedjük sonkával
5. Sütőben kb 45 perc alatt készre sütjük.
6. Ha kész kiborítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és ízlés szerinti köretet készítünk hozzá.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.