Csípős zöldbabos pulykakockák

Csípős zöldbabos pulykakockák recept
Hozzávalók
•  60 dkg pulykamellfilé
•  4 evőkanál olaj
• 
•  őrölt fekete bors
•  2 gerezd fokhagyma
•  40 dkg zöld hüvelyű zöldbab (fagyasztott)
•  1 mokkáskanál tört chili paprika

Elkészítés módja

1. A kétcentis kockákra vágott húst a forró olajra dobjuk, és kevergetve fehéredésig sütjük. Sózzuk, borsozzuk, a zúzott fokhagymával fűszerezzük.

2. A babot felengedés nélkül beleszórjuk, és együtt, most már csak rázogatva puhára pároljuk, végül a chilipaprikával tüzesítjük.

3. Forrón, magvas rozscipót kínálva mellé tálaljuk.

A leírásban szereplő Csípős zöldbabos pulykakockák recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.