Csevapcsicsa rostélyon

Elkészítés módja
1. A darált marhahúst a reszelt vöröshagymával, a szódabikarbónával, a sóval, a borssal összegyúrjuk, és néhány órán át hűtőszekrényben pihentetjük.
2. Ezután ujjnyi kolbászkákat formálunk belőle, és szalonnával megkent rostélyon, vagy teflon serpenyőben, egy kevés olajjal locsolgatva körös-körül megsütjük őket. Kellemes köretük a lilahagyma, amelyet legalább fél nappal tálalás előtt kell vastag karikákra vágni, hogy ereje elillanjon. Adhatunk hozzá cikkekre vágott paradicsomot és paprikát is.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.