Császárhúsos harcsacsíkok

Elkészítés módja
1. A halat kisujjnyi vastag, a szalonnát fele ekkora csíkokra vágjuk. A hagymát nagyon finomra aprítjuk, még jobb, ha lereszeljük.
2. Az olajat egy serpenyőben kissé megforrósítjuk, majd az imént előkészítetteket rárakjuk. Nagy lángon, a serpenyőt rázogatva 5-6 percig pirítjuk. A vége felé megsózzuk, megborsozzuk, a majoránnával fűszerezzük, a mustárral ízesítjük. Éppen csak 1-2 percig pirítjuk-pároljuk.
3. Párolt rizzsel vagy sült hasábkrumplival, és házi savanyúságokkal tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.