Cordon Rouge

Elkészítés módja
1. A borjúcombot a rostjaira merőlegesen 4 egyforma szeletre vágjuk, téglalap alakúra, nem túl vékonyra kiverjük, az ételízesítővel behintjük.
2. Mindegyik húsra 1-1 szelet füstölt lazacot fektetünk, amire a fölszeletelt sajt kerül. Jó szorosan formás kis rudakká föltekerjük. Egyenként a lisztben, a felvert tojásban meg a zsemlemorzsában megforgatjuk.
3. Bő, forró olajban 7-8 perc alatt megsütjük. Fritőzben, 170 °C-os olajban 10-12 perc a sütési ideje. Konyhai papírtörlőre szedve lecsöpögtetjük.
4. Kissé ferdén fölszeletelve, nagy adag friss saláta kíséretében tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.