Báránypiláf Orzo tésztával
Elkészítés módja
1. A húst kockákra vágjuk és az olívaolajon megpirítjuk.
2. Közben a hagymát apróra vágjuk.
3. A húst amint elkészült kiszedjük az olajból és félretesszük.
4. Rádobjuk a hagymát az olajra és 3-4 perc alatt barnára sütjük.
5. Ráreszeljük a fokhagymát, megszórjuk a fűszerekkel és kb. egy percig pirítjuk.
6. Visszatesszük hozzá a húst, felöntjük a paradicsommal, illetve 2 konzervdoboznyi vízzel.
7. Hozzáadjuk a bort, a citromlevet, a sűrített paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk, beletesszük a kakukkfüvet és fedő alatt, kis lángon puhára főzzük.
8. Amikor puha a hús, beleöntjük a tésztát is és fedő alatt puhára főzzük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.