Banános, csokoládés muffin (tojás nélkül)

Elkészítés módja
1. A banánt meghámozzuk, tálba rakjuk, villával összetörjük. A cukrot rászórjuk, merülőmixerrel jól kikeverjük. A puha vajat hozzáadjuk és a tejet belecsurgatjuk.
2. A lisztet a sütőporral és a sóval összeforgatjuk, az előzőekhez adjuk. A csokoládét a reszelő nagy lyukú oldalán át belereszeljük.
3. Egy közepes muffinsütő mélyedéseit kikenjük vagy papírkosárral kibéleljük, és a híg masszával háromnegyedükig megtöltjük. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 °C; légkeveréses sütőben 165 °C) 18-20 percig sütjük. A formában hagyjuk hűlni 10-15 percig, majd a kis süteményeket rácsra rakva hagyjuk teljesen kihűlni.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.