Babapiskótás, kávés szelet
Elkészítés módja
1. A tojásokat a cukorral kb. 10 perc alatt habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
2. Egy 24x39 cm-es szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
3. A kisült, kihűlt piskótát egy tálcára tesszük és lekvárral megkenjük, majd kirakjuk a rumos kávéba mártott babapiskótával.
4. A zselatint langyos vízben feloldjuk, a porcukorral keményre vert tejszínhabbal összekeverjük, majd a babapiskótára simítjuk és csokidarával vagy reszelt csokival megszórjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.