Ánizsos zabpehelymuffin lemon curddel töltve

Elkészítés módja
1. Az alapanyagokat kimérjük, összeforgatjuk a zabpehely kivételével.
2. Keverőgép segítségével szép egynemű masszát készítünk, majd a legvégén hozzákeverjük a zabpelyhet is. (Ekkor már ne használjuk a keverőgépet)
3. Ekkor hozzáadunk 1 evőkanál lemon curd-ot, de ezt el is hagyhatjuk. 18-20 db-os muffinsütőt papírkapszlikkal kibélelünk, ebbe adagoljuk a kész masszát, majd mindegyiket megszórjuk zabpehellyel.
4. 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük őket.
5. A muffinokat a formában pihentetjük kb. 10 percig, majd kivesszük őket és teljesen kihűtjük.
6. Miután kihűltek kivájjuk a belsejüket és a mélyedésbe lemon curd-ot teszünk. (lekvárral is nagyon finom)
Hm!!!!!!!nagyon tetszik!