Almás, diós, mazsolás muffin

Elkészítés módja
1. A tojást a cukorral, a vaníliás cukorral és az olajjal habosra keverjük. A lisztet a sütőporral, a sóval és az őrölt fahéjjal összeforgatjuk, az előzőekhez adjuk az apró kockákra vágott almával, mazsolával és durvára vágott dióval együtt.
2. Egy közepes muffinsütő mélyedéseit olajjal kikenjük vagy papírkosárkákkal kibéleljük, és a masszával a háromnegyedükig megtöltjük.
3. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 ºC; légkeveréses sütőben 165 ºC) 18-20 perc alatt megsütjük. A formában maradjon 10 percig, majd a kis süteményeket rácsra rakjuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.