Alap tortapiskóta

Alap tortapiskóta recept
Hozzávalók
•  8 tojás
•  8 csapott evőkanál kristálycukor
•  8 púpos evőkanál liszt
•  1 csomag sütőpor
•  1 teáskanál szódabikarbóna

Elkészítés módja

1. A 8 tojást habosra verem 8 csapott evőkanál kristálycukorral.

2. Mikor már hólyagosan habos, hozzáadagolom a lisztes keveréket, amit előre bekevertem a sütőporral és a szódabikarbónával.

3. A tortaformát kibélelem sütőpapírral és beletöltöm a masszát.

4. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 40-45 percig sütöm. Mielőtt kiveszem, megnézem hústűvel, hogy átsült-e rendesen!

Alap tortapiskóta recepthez fűződő történet, jótanács

Egy normál tortának 8 tojásból készítem, de szoktam 10-ből is, akkor magasabb lesz.

A leírásban szereplő Alap tortapiskóta recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (torta, piskóta) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Alap tortapiskóta recept - 1 hozzászólás

  1. Szabina
    Szabina #48 2013. 02. 09. 17:13 Válasz

    Nagyon szép piskóta! Nekem nem sikerült szépen három részre vágni a piskótáimat ezért szoktam 3 részben sütni a 10 tojásos variációmat.:)

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Alap tortapiskóta recept - 1 hozzászólás

  1. Szabina
    Szabina #48 2013. 02. 09. 17:13 Válasz

    Nagyon szép piskóta! Nekem nem sikerült szépen három részre vágni a piskótáimat ezért szoktam 3 részben sütni a 10 tojásos variációmat.:)

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.