Név
Istenes Ivett
Felhasználói név
Anya és Lánya
Weboldal
-
Regisztráció időpontja
2020. 01. 21. 13:43
Utoljára belépett
2020. 02. 17. 12:24
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
3 db
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
-
Kedvenc recepjei
-
Sajtos pogácsa
Recept megtekintése

Sajtos pogácsa

könnyű
0

1. Kimérjük a lisztet, hozzáadjuk a sót, a tejfölt és a margarint (ha utóbbit megmelegítjük, könnyebb lesz beledolgozni a tésztába). 2. Az élesztőt 2..

Csokis muffinkák
Recept megtekintése

Csokis muffinkák

könnyű
0

1. A kakaóport, a kávét, a tejet és a vajat egy lábasban elkeverjük, majd felforraljuk. 2. A tojásokat a porcukorral és a vaníliás cukorral együtt el..

Hókifli
Recept megtekintése

Hókifli

könnyű
0

1. Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. 2. A lisztben elmorzsoljuk a margarint, majd a többi hozzávalóval együtt tésztát gyúrunk belőle. ..

Nincsenek kedvencei.

Weboldalunkon a kedvencek funkció használata regisztrációhoz kötött. A funkció segítségével bármely regisztrált felhasználónk szabadon összgyűjtheti kedvenc receptjeit.

Nincsenek hozzászólásai.

Weboldalunkon a hozzászólások írása cikkekhez vagy receptekhez, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat hozzászólást cikkekhez vagy receptekhez.

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.