Tejszínes-csokikrémes piskótatekercs

Elkészítés módja
1. A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A sárgákat a kristálycukorral fehérségig keverjük, majd 2-3 lépésben hozzáadjuk a lisztet. Ezután óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérjehabot.
2. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 11-12 perc alatt megsütjük. (Tűpróba!) Ahogy megsült a piskóta, rögtön feltekerjük nedves konyharuhán sütőpapírral együtt.
3. A krémhez a pudingokat tejjel, cukorral keményre főzzük, beletördeljük a csokoládét. Ha a csoki már elolvadt, akkor 1-2 percig főzzük és kihűtjük. A tejszínt habbá verjük és a kihűlt pudingos krémhez keverjük.
4. Óvatosan kitekerjük a piskótát, lehúzzuk róla a sütőpapírt, és rákenjük a krém 3/4-ét. Feltekerjük, majd kívülről is bekenjük a piskótaroládunkat. Tetszőlegesen díszítjük, majd szeletelés előtt hűtőbe tesszük pár órára.
Mesyke! Nagyon szépen köszönöm ! :)
Marcsika:)Nagyon tetszenek a sütijeid,csak gratulálni tudok:)