Puncs szelet
Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két vékonyabb és egy vastagabb (25*35 cm-es) tésztát nyújtunk belőle és közepes lángon kisütjük.
2. Vigyázzunk, mert könnyen megég. 10-12 perc alatt megsül. Mielőtt betesszük sülni szurkáljuk meg villával a tésztát, hogy ne púposodjon fel. Ha kihűlt, akkor a vastagabb tésztát szétmorzsoljuk egy tálba.
3. Ráöntjük a forró tejet, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a kakaót, a lekvárt, a kávét, a rumot és a cukrot, majd végül a puha vajat és jól összekeverjük.
4. Ezzel a töltelékkel megkenjük az egyik lapot, majd rátesszük a másikat.
5. A máz hozzávalóit addig keverjük, amíg szép fényes nem lesz. Rákenjük a tészta tetejére és hagyjuk megdermedni.
6. Hűtőben hűtjük.. Amikor kész, lehet szeletelni. :)
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.