Juhtúrós, duplasajtos muffin

Elkészítés módja
1. A juhtúrót villával összetörjük. A tojást az olajjal, a joghurttal és a tejjel jó habosra keverjük. A lisztet a sütőporral, a szódabikarbónával, a sóval és a borssal összeforgatjuk. Az így előkészített hozzávalókat a reszelt sajt kétharmadával összekeverjük.
2. Egy közepes muffinsütő mélyedéseit olajjal kikenjük, de papírkosárkákkal is kibélelhetjük. A juhtúrós, sajtos masszával a háromnegyedükig töltjük. Tetejüket a félretett sajttal megszórjuk.
3. Előmelegített sütőben, jó közepes lánggal (190 °C; légkeveréses sütőben 170 °C) kb. 20 perc alatt megsütjük. A formában maradjon 5 percig, majd a muffinokat azon melegében tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.