Hot cassis koktél

Elkészítés módja
1. A koktélos poharakat jól behűtjük. Minden hozzávalót – beleértve a törőfával összezúzott csilipaprika karikát is – pontosan kimérve beleöntünk a shakerbe, és határozottan összerázzuk.
2. Duplán szűrjük, mielőtt a pohárba kerülne. A tetejére citromhéj illóolaját permetezzük, és csilipaprikával díszítjük. Utóbbira vigyázzunk, ne lógjon túlságosan az italba, mert akkor túl csípőssé válhat. Jég nélkül szolgáljuk föl.
Hot cassis koktél recepthez fűződő történet, jótanács
Minden olyan eszközt, ami a paprikához ért, azonnal tisztítsunk le, beleértve a vágódeszkát is!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.