Hozzávalók
• 0.6 dl Frangelico mogyorólikőr
• 1 tojássárgája
• 0.2 dl facsart narancslé
• 0.2 dl facsart citromlé
• pár csepp angostura likőr
• 3 csapott bárkanálnyi porcukor
• jégkocka
• szénsavas ásványvíz
• vagy szódavíz
Elkészítés módja
1. A mogyorólikőrt a tojássárgájával, a citrusok kifacsart levével, az angostura likőrrel és a porcukorral a sékerbe töltjük. Jégkockát szórunk rá, és jó erősen – legalább 20 másodpercig – összerázzuk.
2. Old fashioned pohárba jeget töltünk, a koktélt rászűrjük. Végül egy kevés szénsavas vízzel lazítjuk a sűrűségét. A poharat narancsgerezddel körbekenjük, héjából pedig egy kevés illóolajat permetezünk az italra.
3. Szívószál nélkül kínáljuk.
A leírásban szereplő Frangelico golden sour recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.