Hagymamártás (soubise-mártás)
Elkészítés módja
1. A hagymát megtisztítjuk, vékonyan fölszeleteljük, gyűrűire szedjük, majd a fölolvasztott vajon, fedő alatt megpároljuk. Enyhén megsózzuk, megborsozzuk, leheletnyi cukorral ízesítjük, végül a kész besamelmártásba keverjük.
2. Készíthetjük úgy is, hogy a hagymát csak leforrázzuk, megfűszerezzük, és így keverjük a kész besamelbe. Tojásételekhez és zöldségfelfújtakhoz tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.