Hagymamártás (soubise-mártás)

Hagymamártás (soubise-mártás) recept
Hozzávalók
•  3-4 közepes nagyságú vöröshagyma
•  5 dkg vaj
• 
•  frissen őrölt fehér bors
•  kristálycukor
•  5 dl besamelmártás

Elkészítés módja

1. A hagymát megtisztítjuk, vékonyan fölszeleteljük, gyűrűire szedjük, majd a fölolvasztott vajon, fedő alatt megpároljuk. Enyhén megsózzuk, megborsozzuk, leheletnyi cukorral ízesítjük, végül a kész besamelmártásba keverjük.

2. Készíthetjük úgy is, hogy a hagymát csak leforrázzuk, megfűszerezzük, és így keverjük a kész besamelbe. Tojásételekhez és zöldségfelfújtakhoz tálaljuk.

A leírásban szereplő Hagymamártás (soubise-mártás) recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.