Göngyölt csirkemell „húsvéti hangulatban”

Elkészítés módja
1. A tojásokat megfőzzük és karikákra vágjuk.
2. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk és megkenjük ecetes tormával.
3. A sajtot és a füstölt sonkát szeletekre vágjuk.
4. Mindegyik csirkemellre teszünk 2 csík bacon szalonnát, 4-5 szelet főtt tojást, egy-egy szelet sajtot és füstölt sonkát és 3-4 levél medvehagymát, végül felgöngyöljük.
5. A felgöngyölt csirkemelleket olajozott, szárnyas fűszerrel megszórt alufóliára fektetjük, majd szorosan a fóliába csavarjuk.
6. A tekercseket tepsibe, vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben, kb. 30-40 perc alatt megsütjük.
7. Köretnek medvehagymás párolt zöldséget készítünk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.