Dragon Sambuca
Elkészítés módja
1. A tárkonylevelet a sékerbe tesszük, és mudlerrel (töröfával) egy kicsit összetörjük, hogy ízét-illatát jobban kiadja. Jégkockát szórunk rá, hozzáöntjük a kétféle likőrt és a citromlevet. Összerázzuk.
2. Egy vékony falú old fashioned pohárba (viszkis pohárba) öntjük, jégkockát rakunk rá, majd szénsavas ásványvízzel vagy szódával föltöltjük.
3. A díszítéshez szánt tárkonyágat egy kicsit a kézfejünkhöz csapkodjuk, hogy az illata jobban érvényesüljön, és a pohárba tesszük citromkarika kíséretében.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.