Diós, tarka piskótatekercs

Elkészítés módja
1. A tojásokat a cukrokkal, a citrom reszelt héjával habosra keverjük, majd hozzákeverjük az 1 mokkáskanál sütőporral elkevert lisztet.
2. A piskótamasszából elveszünk 1/3 részt és hozzákeverjük a sütőporral elkevert darált diót.
3. Egy 30×30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral.
4. A piskótamasszát beleöntjük, elsimítjuk, majd rákanalazzuk a diós részt. 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
5. Miután elkészült a sütőpapírt leválasztjuk róla, majd porcukorral meghintett konyharuhára tesszük és még melegen feltekerjük.
6. Amikor teljesen kihűlt, kibontjuk.
7. Nutellával megkenjük és feltekerjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.