Csirkemell sonkával, fokhagymás krémsajttal töltve

Elkészítés módja
1. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.
2. A fokhagymát apróra vágjuk és a krémsajtba keverjük.
3. Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet sonkát és 1-1 evőkanál fokhagymás krémsajtot.
4. A csirkemelleket összehajtjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.
5. Köretnek párolt zöldséget készítünk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.