Csípős-sült zöldségek
Elkészítés módja
1. A paprikákat, póréhagymát és a sárgarépákat vékony csíkokra vágjuk.
2. Egy wokban, vagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat.
3. A zöldségeket puhulási sorrendben dobjuk a serpenyőbe.
4. Először a répát, majd a ceruzababot, paprikákat és végül a póréhagymát.
5. Csipet sóval és grillfűszerrel megszórjuk és 5-6 percig pirítjuk.
6. Sült vagy rántott húsok mellé, rántott zöldségek mellé is nagyon jó köret.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.