Choron-mártás

Choron-mártás recept
Hozzávalók
•  4 apró vöröshagyma (fejesedő újhagyma)
•  3 ág friss (esetleg fél kiskanál szárított) tárkonylevél
•  1 ág friss (esetleg fél mokkáskanál szárított) kakukkfű
•  1 evőkanál sűrített paradicsom
•  késhegynyi só
•  késhegynyi őrölt fehér bors
•  1.5 dl fehérbor vagy tárkonyecet
•  az alaprecept szerint (30 dkg vajból) készített hollandi mártás
•  3-4 ágacska petrezselyem és fodros petrezselyem

Elkészítés módja

Alapja a béarni mártás, amibe 1 evőkanál sűrített paradicsom is kerül; a tűzről levéve pedig 1 friss, hámozott, kimagozott és kis kockákra vágott friss paradicsomot is hozzáadunk, végül csipetnyit megcukrozzuk. Főként halakhoz és tojásételekhez illik.

A leírásban szereplő Choron-mártás recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.