Chilis-szójás csirkecombok
Elkészítés módja
1. A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, forgóiknál kettévágjuk és besózzuk.
2. Összekeverjük a chili és a szójaszószt.
3. Az olajat elkeverjük a szárnyas fűszerkeverékkel, borssal, korianderrel és az átnyomott fokhagymával.
4. A combokat bedörzsöljük a fűszeres olajjal és legalább 1 órára a hűtőbe tesszük.
5. A combokat tepsibe rakjuk, a tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben kb. 1 órán át sütjük, egészen addig amíg a hús meg nem puhul.
6. Ekkor levesszük a fóliát, a combokat megkenjük a chilis szójaszósszal és szép pirosra sütjük.
7. Többször ellenőrizzük, mert könnyen megég.
8. Köretnek párolt zöldséget készítünk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.