Borjúpaprikás

Elkészítés módja
1. A húst megmossuk és kockákra vágjuk.
2. A hagymákat apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk.
3. A zsíron megdinszteljük a hagymát, rátesszük a fokhagymát, paprikákat és paradicsomot.
4. Megszórjuk egy teáskanál őrölt köménnyel és pár percig együtt pároljuk.
5. Rátesszük a húst, sózzuk és addig pároljuk, míg a saját levét el nem kezdi elfőni.
6. Megszórjuk a pirospaprikával és mindig csak kevés vizet aláöntve, készre pároljuk.
7. Nem baj, ha többször zsírjára pirul.
8. Ha a hús megpuhult a pörköltet a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk és kiforraljuk.
9. Galuskával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Igazán gusztusosan néz ki , érzem szinte az illatát !