Név
Putóczki Gáborné
Felhasználói név
Scarlett69
Weboldal
http://scarletsite.hu/ https://www.facebook.com/Scarletsite-megfizethet%C5%91-glut%C3%A9nmentes-receptjei-1990837411144052/?eid=ARACHcOLyDpV-gfPZXHsKdglQ-wxKcfU0_eYyvEbjdn8uC0UwsrKdRPiMcePrgDH6Thx62N0W98Llgf7
Regisztráció időpontja
2019. 08. 08. 19:23
Utoljára belépett
2019. 08. 13. 21:06
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
3 db
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
1 db
Kedvenc recepjei
-
Kókuszgolyó, keksz nélkül
Recept megtekintése

Kókuszgolyó, keksz nélkül

könnyű
0

1. A banánt villával törjük össze, az almát és a sárgarépát tisztítsuk meg, majd reszeljük le, adjuk hozzá a darált mandulát is. 2. ízlés szerint fűs..

Citromos karika
Recept megtekintése

Citromos karika

könnyű
0

1. A hozzávalókat gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Ez esetben a klasszikus linzertől kicsit lágyabb tésztát kell kapnunk. 2. A masszát csillagcsővel..

Fordított körtetorta
Recept megtekintése

Fordított körtetorta

közepes
0

1. A körtéket megmossuk, megtisztítjuk és cikkekre vágjuk. 2. Egy vaslábasban lassú tűznél megolvasztjuk, karamellizáljuk a cukrot, majd hozzáadjuk a..

Nincsenek kedvencei.

Weboldalunkon a kedvencek funkció használata regisztrációhoz kötött. A funkció segítségével bármely regisztrált felhasználónk szabadon összgyűjtheti kedvenc receptjeit.

Túrós zabpogácsa

Túrós zabpogácsa

Sajnos ez a recept NEM GLUTÉNMENTES!
Egy részt a búza sikér, tömény glutén....
Másrészt csak a garantáltan GM zabpehely tekinthető gluténmentesnek. Bár maga a zab gluténmentes, de a betakarítás, feldolgozás során érintkezik búzával, rozzsal, így ezt követően már tartalmaz(hat) glutént!
Megtévesztő lhet azoknak, akik a diéta kezdetén járnak! Kérlek javítsd!

Laktózmentes
3

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.