Név
Mohácsi Pál
Felhasználói név
Pali1977
Weboldal
-
Regisztráció időpontja
2019. 07. 07. 16:25
Utoljára belépett
2019. 07. 07. 16:32
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
-
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
1 db
Kedvenc recepjei
-

Nincsenek receptjei.

Weboldalunkon a receptek feltöltése, ahogy a cikkek feltöltése is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon tölthet fel recepteket. Ha Te is kedvet kaptál recept feltöltéshez, ide kattintva máris kezdheted.

Nincsenek kedvencei.

Weboldalunkon a kedvencek funkció használata regisztrációhoz kötött. A funkció segítségével bármely regisztrált felhasználónk szabadon összgyűjtheti kedvenc receptjeit.

Gyoza

Gyoza

Értem én, hogy az emberek nagy többsége nem tud különbséget tenni, a kínai és a japán dolgok között, de a gyouza kifejezetten egy japán étel. A güzgombócot darálthússal vagy spenórral töltik meg (más változat is ismert) és létezik hozzá egy "gyouza szósz", amiben megmártják a gombócokat. Annak örülök, h végre találtam egy ilyen receptet, mert régóta keresem, de nem kínai, hanem japán ételről van szó!

Távol-keleti
4

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.