Grillen készült gyros tál
Elkészítés módja
1. A pitához a hozzátartozó összes alapanyagot összekeverjük egy nagy tálban. 25-30 percig meleg helyen kelesztjük.
2. A megkelt tésztát 1 cm vastagságúra kinyújtjuk. Tetszőleges formákra vágjuk.
3. Bordázott grill felületen mindkét oldalát megsütjük.
4. A gyros hús elkészítéséhez a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, összekeverjük a gyros fűszerkeverékkel és 30 percig állni hagyjuk.
5. A grill egyik felén kevés olajon megsütjük a húst, másik felén pedig a hasábokra szeletelt burgonyát.
6. Miközben az előbbiek sülnek, felszeleteljük a zöldségeket és elkészítjük az öntetet.
7. A natúr joghurtokat a tsatsiki salátaöntet porokkal elkeverjük (ízlés szerint egy-két csipet kristálycukrot is adhatunk hozzá).
9. Végül tetszés szerint tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.