Név
Sztoits Virág
Felhasználói név
Sztoits Virág
Weboldal
-
Regisztráció időpontja
2021. 02. 14. 22:18
Utoljára belépett
2021. 02. 14. 22:21
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
-
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
-
Kedvenc recepjei
3 db

Nincsenek receptjei.

Weboldalunkon a receptek feltöltése, ahogy a cikkek feltöltése is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon tölthet fel recepteket. Ha Te is kedvet kaptál recept feltöltéshez, ide kattintva máris kezdheted.

Körtebefőtt télire
recept megtekintése

Körtebefőtt télire

könnyű
0

1. Első lépésben meghámozzuk, elnegyedeljük, majd a magházakat eltávolítva citromos vízbe tesszük a körtéket (nehogy megbarnuljanak). 2. A vizet egy ..

Cukkinifőzelék
recept megtekintése

Cukkinifőzelék

közepes
0

1. A cukkinit és a csillagtököt meghámozzuk, mindkettőt lapjában félbevágjuk, majd kikaparjuk a magjaikat. Húsukat hosszú vékony szálakra gyaluljuk. A..

Sajtos roló
recept megtekintése

Sajtos roló

könnyű
0

1. A tésztát szobahőmérsékleten fölengedjük. Meglisztezett gyúrólapon téglalap alakúra nyújtjuk, majd 12 darab, egyenként nagyjából másfél ujjnyi szél..

Nincsenek hozzászólásai.

Weboldalunkon a hozzászólások írása cikkekhez vagy receptekhez, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat hozzászólást cikkekhez vagy receptekhez.

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.