Név
Paládi Leila
Felhasználói név
PaladiLeila
Weboldal
-
Regisztráció időpontja
2022. 07. 26. 20:57
Utoljára belépett
2022. 07. 26. 21:06
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
-
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
-
Kedvenc recepjei
3 db

Nincsenek receptjei.

Weboldalunkon a receptek feltöltése, ahogy a cikkek feltöltése is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon tölthet fel recepteket. Ha Te is kedvet kaptál recept feltöltéshez, ide kattintva máris kezdheted.

Yakitori tempurával
recept megtekintése

Yakitori tempurával

közepes
0

1. A csirkemellet 1,5 centis kockákra vágjuk, és 4 kihegyezett, vízbe áztatott megolajozott hurkapálcára húzzuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majd az olaj..

Tori no corage  (pácolt csirkeszárnyak japánosan)
recept megtekintése

Tori no corage (pácolt csirkeszárnyak j..

közepes
0

1. A csirkeszárnyakat az esetlegesen rajta maradt tolltokoktól megszabadítjuk, megkapargatjuk. Ezután megmossuk, leszárogatjuk. Minden szárnyból 2 kis..

Niigatai pulykaleves  (japán recept)
recept megtekintése

Niigatai pulykaleves (japán recept)

könnyű
0

1. A húst kb. 2 centis kockákra vágjuk, majd forrásban lévő vízbe dobjuk 1 percre. Ezután leszűrjük, leöblítjük, és egy fazékba rakjuk. Kb. 1,2 liter ..

Nincsenek hozzászólásai.

Weboldalunkon a hozzászólások írása cikkekhez vagy receptekhez, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat hozzászólást cikkekhez vagy receptekhez.

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.