Név
Nedeczky Ferenc
Felhasználói név
nfnf
Weboldal
-
Regisztráció időpontja
2022. 01. 09. 09:21
Utoljára belépett
2023. 02. 23. 10:38
Mesterszakács
-
Feltöltött receptek
-
Feltöltött cikkek
-
Hozzászólások
-
Kedvenc recepjei
3 db

Nincsenek receptjei.

Weboldalunkon a receptek feltöltése, ahogy a cikkek feltöltése is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon tölthet fel recepteket. Ha Te is kedvet kaptál recept feltöltéshez, ide kattintva máris kezdheted.

Flódni
recept megtekintése

Flódni

nehéz
0

1. A tésztához a lisztet a margarinnal együtt elmorzsoljuk, megsózzuk, majd a cukor, az összemorzsolt élesztő és a víz segítségével összegyúrjuk. Leta..

Tiramisu
recept megtekintése

Tiramisu

könnyű
0

1. A babapiskótát rövid időre beáztatjuk a kávéba. 2. A mascarponét, a tojássárgáját és a vaníliás cukrot összekeverjük. 3. Az elkészült krémbe bele..

Klasszikus lasagne
recept megtekintése

Klasszikus lasagne

közepes
1

1. Az olajat egy széles szájú serpenyőben vagy lábasban kissé megforrósítjuk, a húst kevergetve 4-5 perc alatt megpirítjuk rajta, majd a paradicsompür..

Nincsenek hozzászólásai.

Weboldalunkon a hozzászólások írása cikkekhez vagy receptekhez, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat hozzászólást cikkekhez vagy receptekhez.

Nincsenek cikkei.

Weboldalunkon a cikk feltöltés, ahogy a recept feltöltés is, regisztrációhoz kötött. Bármely regisztrált felhasználónk szabadon írhat és tölthet fel cikket. Ha Te is kedvet kaptál cikkíráshoz, ide kattintva máris kezdheted.